El monestir de Sant Miquel dels Reis està despertant la curiositat dels ciutadans valencians, ja que durant el passat mes de març, 1.613 persones van realitzar visites culturals, visites que van augmentar la xifra del mes anterior.

El monestir de Sant Miquel dels Reis i seu de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu ofereix visites culturals guiades de forma gratuïta els dimarts a les 11.00 hores i els dissabtes i diumenges a les 12.00 i a les 13.00 hores. Al llarg de l'any s'està produint una progressió de visitants en aquest edifici declarat Bé d'Interés Cultural que va servir de domicili al segle XVI als virreis de València, Germana de Foix i el duc de Calàbria, Ferran d'Aragó, i que al llarg de la seua història ha tingut diferents usos com ara magatzem i fàbrica d'abonaments, i a partir de 1869 es va convertir en un presidi per a delinqüents i presos polítics.

Al mes de gener, l'afluència d'usuaris en les visites culturals va ser de 994 persones, al febrer va augmentar a 1.028 persones i al març s'ha aconseguit la xifra de 1.613 visitants.