El claustre gòtic del Centre del Carme serà hui, dijous, l'escenari de la performance 'Carn' del polifacètic músic, Carles Santos, en el marc del Festival Intramurs. Coproduïda per Jaime Martorell i Angeldebetty l'acció es desenrotllarà, al mateix temps, en l'entorn urbà, en el carrer Sagrario de la Companyia i en el Centre del Carme.

Sobre les 19 hores, en l'esmentat carrer, quatre Fúries, vestides per Ignacio Dorta, fan la seua aparició i es dirigixen cap al centre cultural. Allí, Carles Santos les rebrà interpretant una peça per a piano, obrint-se les portes del Centre del Carme amb l'evolució de la peça interpretada; invocant l'arribada de les fúries. Quan es troben assistirem a una lluita titànica, amb un final voraç...

La performance s'emmarca dins de la col·laboració entre el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i el Festival Intramurs per a la celebració de diverses de les seues activitats en el Centre del Carme. El claustre gòtic exhibix a més l'obra de l'artista Miguel Canseco, un vell Renault 4 convertit en un espai artístic on es donen la mà passat i present.