El fenomen animat i espanyol Tadeo Jones· torna amb un segon capítol en el qual desgranarà el mite del Rei Mides la mateixa setmana en la qual la terrorífica Verónica aterra en una cartellera amb gran presència, també, de cinema europeu gràcies a Ana, mon amour i En lloc del Sr. Stein. Després del descobriment per part de Sara Lavroff d'un dels tres discos d'or del collaret del Rei Mides, Tadeo Jones viatja fins a Las Vegas per a acompanyar a la seua amiga en la gran exposició on mostrarà per primera vegada esta important troballa en el món de l'arqueologia.

tadeo jones

A pel secret del Rei Mides

Enrique Gato reprén les aventures de Tadeo Jones amb El secret del Rei Mides, cinta en la qual Michelle Jenner, Adriana Ugarte i José Corbacho posen veu als personatges que recorren localitzacions animades com L´Alhambra de Granada, mentre que David Bisbal i Martina Stoessel es posen al capdavant de la banda sonora.

terror

La por arriba amb «Verònica»

Paco Plaza, codirector de la saga REC, s'endinsa en l'Espanya dels anys 90 amb Verónica, nova cinta de terror inspirada en fets reals en la qual una adolescent és assetjada per perilloses presències sobrenaturals que amenacen amb fer mal a la seua família després de fer una güija amb unes amigues. Ana Torrent (Cria cuervos, Tesis) o Leticia Dolera (La núvia) compartixen cartell en este film inspirat en misteriosos arxius policials que mai han sigut resolts .

taquillera

«L´altre guardaespatlles»,

un retrobament especial

Va aconseguir el primer lloc en la taquilla nord-americana durant el seu primer cap de setmana en cartell, recaptant 21,6 milions de dòlars, i ara arriba a Espanya L'altre guardaespatlles, una comèdia dirigida per Patrick Hughes i protagonitzada per Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson al costat d'altres estreles com Gary Oldman. Reynolds interpreta al prestigiós guardaespatles Michael Bryce, qui troba al seu nou client en un antic enemic, Darius Kincaid (Jackson). Ell és un assassí a sou que ha d'atestar a l'Haia contra un cruel dictador (Oldman), i els dos enemics hauran de deixar a un costat les seues diferències per a vèncer al vilà.

una cita al parc

La viudetat de Diane Keaton

Joel Hopkins dirigix a Diane Keaton, Brendan Gleeson, James Norton i Lesley Manville en Una cita en el parc, una cinta ambientada en el barri londinenc de Hampstead Village, conegut pel seu benvolgut parc, on viu Emily Waltsers (Keaton), una dona vídua que no para esment als seus èssers estimats i els seus deutes. Emily no admet que la seua vida s'està enfonsant, fins que un dia, mentre observa el parc des de la finestra, descobrix una casa atrotinada i a l'home que viu en ella. Crida a la policia mentre seguix mirant al seu veí, però acaba descobrint un ´pelotazo´ urbanístic que posa en risc l'idíl·lic paisatge.

òs de plata de la berlinale

Ana, el meu amor

Ana, mon amour arriba als cinemes després de fer-se amb l'Ós de Plata a la millor aportació artística en la passada Berlinale. Amb la direcció de Calin Peter Netzer, este film romanés explica la història de Presa i Ana, dos joves que s'enamoren en la universitat i es casen, encara que ella té un passat complicat.

os de plata de internet

L´amor en la xarxa

Després de I si vivim tots junts?, el realitzador francés Stéphane Robelin torna a posar la lupa sobre la temàtica de la tercera edat en En lloc del Sr. Stein, una comèdia transgeneracional que combina els tripijocs en internet i l'amor amb els problemes de les persones majors i l'ingent univers de les cites ´online´. En lloc del Sr. *Stein" presenta a Pierre (Pierre Richard), un octogenari desconnectat del món després de la mort de la seua dona, que descobrirà internet i les webs de cites gràcies al seu professor d'informàtica.

internet

L´amor en la xarxa

Benjamin Naishtat signa la direcció i el guió de El movimiento, un relat polític d'homes que prometen i maten i que traixen a la civilització a colp de foc i punyals. La pel·lícula va aconseguir el premi Estímul al millor llargmetratge en la trentena edició del Festival Internacional de Cinema de Mar de Plata. El director reflexiona sobre el poder i els seus efectes en l'ésser humà amb Pablo Cedrón com a protagonista en esta cinta filmada en blanc i negre que combina elements de wéstern i thriller polític, ambientada a la fi del segle XIX en La Pampa Argentina.