El director i guionista Sergi Miralles ha guanyat el premi al millor curt en el Festival Quartmetratges 2017 de Quart de Poblet amb «Un domingo cualquiera», que aprofundix en els problemes derivats de la manca de comunicació, dels prejudicis i de les males interpretacions, arran d´un dinar familiar de diumenge en una família tipus. Miralles ja és conegut en este certamen, que té 34 anys d´història, ja que al 2014 es va endur el premi al millor curt en valencià amb «Tagomago».

Després d´una setmana de projeccions i tallers a voltant del món audiovisual, el lliurament dels guardons es va celebrar dissabte al teatre del Centre Cultural El Casino, que es va omplir. La gala va comptar amb l´aportació celebrada i aplaudida de l´associació de Quart de Poblet L´Esglai Teatre.

No van faltar a la cita l´alcaldessa, Carmen Martínez; la regidora de Cultura, Cristina Mora, i la de Joventut, Adolescència i Infància, Consuelo Campos, així com els membres de l´associació Cremant Muses, peça clau en l´organització i la difusió d´este festival i d´Escriptors de l´Audiovisual Valencià (EDAV).