?

Lo Rat Penat celebrarà demà, diumenge, la Gentilea Floral en honor de la CXXVI Regina dels Jocs Florals, Rosa Mari Esteve Ruix. L'acte, com a continuació dels Jocs Florals, es celebrarà a Meliana, població en la que va naixer la Regina, en la plaça de l'Ajuntament, i es fa per tal d´homenatjar-la, amb la participació dels poetes que van ser guardonats en els CXXVI Jocs Florals que es celebraren el passat més de novembre al Teatre Principal.

La Regina dels Jocs Florals, Roseta Esteve Ruix, estarà acompanyada per la seua Cort d´Amor: Yolanda Cerverón Pechuán, María Marí Ferrando, Maria Amparo Biot Esteve, Mari Carmen Biot Esteve, Ana Grande Mateu i Carmen Mínguez Martí.

Obrirà l'acte el president de Lo Rat Penat, Enric Esteve i Mollá, qui donarà la benvinguda als assistents i transmetrà a la Regina dels Jocs Florals l'agraïment de la Societat d'Amadors de les Glòries Valencianes. L'acte lliterari contarà en la participació dels poetes Josep Albert Aymemir i Casasús, guanyador de la Flor Natural; Manuel Navarro Navarro, que llegirà els poema premiat en l´accèssit a la Flor Natural; Josep Navarro i Salvador, guanyador de la Viola d'Or, i Rafael Melià Castelló que llegirà el poema premiat en l'Englantina D'Or, i es farà la tradicional "crida" als poetes, investigadors i escritors per a participar en la CXXVII edició dels Jocs Florals de la Ciutat i Regne de Valéncia.

Paloma Gómez Borrero, mantenidora

Tancarà l'acte l'alcalde de Meliana, Blai Devís Roig. Com a complement festiu d'aquesta nit literària actuarà el Cor Popular, Grup de Danses i Cant Valencià d'Estil de Lo Rat Penat. Igualment, se presentarà el llibre CXXVI Jocs Florals de la Ciutat i Regne de Valéncia, edició que recull els poemes premiats en el certamen i el discurs de la mantenidora, la periodista Paloma Gómez Borrero.