Obrint Pas és ja junt al conjunt de l'Eliana la Habitación Roja el grup més internacional dels que han nascut a terres valencianes. Si Veneçuela, Cuba, Croàcia, Itàlia o Alemanya han acollit els seus concerts farcits de dolçaina combativa, a partir de dimecres serà el Japó el nou destí on els músics residents a Benimaclet plantaran la seua bandera de protesta. Nablusa, a Palestina, va viure un dels concerts més memorables de la banda i ara serà Tòquio la que revisca eixos moments ja que els valencians seran cap de cartell del Radical Music Network.

Després d´una intensa gira de tornada a casa que els ha portat pels escenaris més importants del país com Albaida, Sueca o València, Obrint Pas enceta una nova gira internacional. Concretament, en la seua gira pel Japó els portarà a Yokohama, Jouetsu, Kanazawa, Nagoya i Tòquio. Esta gira internacional serà la última abans de l'eixida del seu nou disc que ja es qualla als estudis de gravació de la banda. Xavi Sarrià i Miquel Gironés, am l'ajuda dels demés membres del grup, ja treballen en la confecció del nou treball que veurà la llum en 2011.

Obrint Pas és el grup de música en valencià amb més tiró del panorama, inclús de tot l'àmbit lingüístic. A més, no és estrany veure com omplin les sales de concerts del País Basc o Galícia on solen acudir amb freqüència. Pel que fa a la seua repercussió internacional, a països com Itàlia o Croàcia han fet concerts multitudinaris que res tenen que envejar als celebrats a territori valencià. El passat estiu Sueca va acollir una actuació on van acudir més de 5.000 persones que van vibrar amb els ja clàssics i himnes de la lluita per un món millor "La Flama" o "No tingues por". Des de Benimaclet fins al Japó.