El jurat dels International Classical Music Awards (ICMA) ha atorgat el premi de millor disc de música antiga produït en 2010 a l'obra Dinastia Borgia, Església i poder en el Renaixement del musicólogo català Jordi Savall i encarregat per l' Ajuntament de Gandia. El disc ja va a guanyar el Grammy al millor disc de música antiga.

Els premis es lliuraran el 6 d'abril en una gal·la que se celebrarà en Tempere (Finlàndia) i està previst que acudeixi a recollir el guardó l'alcalde de Gandia en representació de Jordi Savall i el seu grup Hesperion XXI, que no podran assistir a l'acte.

Els prestigiosos International Classical Music Awards, successors dels desapareguts MIDEM Classical Awards, són atorgats pels crítics de rellevants mitjans de comunicació especialitzats de Bèlgica, Alema?nya, Àustria), Alemanya, Itàlia, Rússia, Luxemburg, França, Espanya i Finlàndia.

El disc-llibre premiat, editat per la discogràfica Alia Vox, és una col·lecció de les peces musicals de l'època de la família Borja i va ser finançat per l'Ajuntament de Gandia amb motiu del V Centenari del Naixement de San Francisco de Borja en 2010.

L' Ajuntament de Gandia ha valorat que el jurat d'aquests premis hagi reconegut l'obra la millor producció discogràfica de música antiga de les produïdes en tot el món en 2010 y l'esforç de Jordi Savall.