?

L'Alcúdia es convertirà demà, 2 de juliol, en una mena d'infern. L'associació Dimonis Enroscats organitza el I Trobafoc, un encontre que reunirà més de cent dimonis i un altre centenar de músics de Barcelona, Alacant i València. L'entitat organitzadora vol donar a conéixer la cultura tradicional del foc i la visió de les colles de correfoc, cadascuna amb les seues peculiaritats.

Els Dimonis Enroscats ha convidat per a esta primera edició del Trobafoc al grup Diables de Castellterçol (Barcelona), la colla de dimonis La Ceba (Alacant) i una representació de les colles pertanyent a la Federació de Dimonis i Diables del País Valencià, en un intent d'oferir al públic assistent una representació del treball que fan aquestes agrupacions festives

El Trobafoc comptarà també amb la participació d'un centenar de músics dolçainers, tabalers i percussionistes. Participaran músics de l'Escola Municipal de Tabal i Dolçaina de l'Alcúdia, la Colla La Rosca, el grup de percussió Pkart- ensemble i els músics de les colles de correfoc convidades per a l'ocasió. La part grossa de la festa començarà a les 23:30 hores, quan es donarà inici a un Correfoc multitudinari a l'avinguda d'Antoni Almela, des del monument de la Música fins al monument de la Sénia. Durant una hora, el centre neuràlgic de l'Alcúdia bullirà amb una carretillada espectacular i ensordidora, que finalitzarà davant del monument més representatiu de l'Alcúdia amb un espectacle piromusical.