A partir de demà dissabte 21 d'octubre comencen la nova temporada oficial per a les escoles municipals de pilota valenciana amb les competicions dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de pilota valenciana.

La primera competició dels JECV será la de One Wall Parelles, on més 500 xiquets i xiquetes començaran a disputar les seues primeres partides de la temporada. De moment aquest cap de setmana començaran a competir les 50 escoles que s'han inscrit en aquesta competició: Agost, Albalat dels Sorells, Albuixech, Alfara d'Algímia, Alfara del Patriarca, Alfàs del Pi, Algímia d'Alfara, Almassora, Alquería de la Contessa, Beniarbeig-El Verger, Bellreguard, Beniarbeig-El Verger, Benidorm, Bicorp, Borbotó, Borriol, Bonrepòs i Mirambell, Castalla, Castelló de la Plana, Dénia, El Campello, Finestrat, Marquesat, Massalfassar, Massamagrell, Meliana, Moixent, Montserrat, Oliva, CEIP Santa Anna Oliva, Ondara, Orba, Pedreguer, Petrer, Piles, Pobla Vallbona, Quart de Poblet, Rafelbunyol, Sella-Relleu, Sueca, Tavernes Blanques, Tibi, Xàbia i les escoles de Cap i Casal€

Demà començarà la competició en les seus de Tavernes Blanques, Moixent i Agost, mentre que diumenge s´iniciarà en Orba i Beniarbeig. El pròxim divendres, 27 d'octubre, el campionat en disputarà Borbotó, jugant-se el dissabte 28 en Onda. Les finals d'aquesta competició seran el diumenge 5 de novembre en Tavernes Blanques. Aquesta temporada hi haurà rècord de participació en aquesta competició que tindrà tant més escoles com més equips.