Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Ocurrències a Sueca

Ocurrències a Sueca

Trist i sol, així es quedà el portaveu del PSOE de Sueca al ple del 12 de gener, amb la seua proposta «frankensteiniana» de desmembració d'Aigües de Sueca (d'ara endavant Aigües). Trist, perquè viu amb el desig de governar com governava en la passada legislatura, incapaç d'assumir els resultats electorals que el deixaren fora del govern i, mira que va fer mèrits per estar on està, ja que sempre va actuar contra els seus companys de govern.

Sol, perquè no li van votar ni tots els regidors socialistes. Ell presentà en forma de moció una proposta que pretenia deixar sense efecte una decisió del Consell d'Administració d'Aigües. Proposta, estèril des del moment de la seua presentació, atés que el plenari no té cap tipus de poder sobre el Consell d'Administració d'Aigües, no el pot regir ni pot anular les seues decisions, ja que és una entitat pública que té la seua personalitat jurídica pròpia.

L'alcaldessa el va ficar a l'ordre del dia perquè és una persona tolerant amb l'oposició i en especial amb el Sr. Vázquez que es caracteritza per la seua conflictivitat. Encara que, malgrat esta oportunitat, primer ell no dóna mostres d'interés, ni pregunta, ni esmena res del que es diu; després, a més de no interessar-se, fa com qui no ho entén per tindre l'excusa perfecta d'afirmar coses que no són certes i publicar-les, fins i tot, abans que el tema s'haja debatut al ple.

Dins de l'absurditat de tot plegat, el Sr. Vázquez pretén fer oposició amb la proposta de l'equip de govern d'adquisició d'un local per a la entitat Aigües de Sueca, que en estos moments està llogada, amb un espai insuficient, sense considerar les necessitats actuals dels treballadors per a dur a terme les seues tasques de manera eficient. Amb açò, el Sr. Vázquez no fa política, té ocurrències. L'ocurrència del Sr. Vázquez suposa escampar a l'entitat per tot el poble; en el carrer Vert, les oficines amb tan sols 130 m2, en les dependències de la policia els vehicles, el material de fontaneria en el magatzem municipal, als jardiners i tota la maquinària no li ha dedicat ni una solució i a la piscina menys.

Quatre anys governant en la passada legislatura, tenint representació en el consell d'Aigües, i encara desconéixer les competències de l'entitat pública, d'on venen els seus ingressos, quines són les respectives tasques de gestió, i ignorar que els comptes d'Aigües que estan incorporats als del propi Ajuntament i que s'aproven, abans al seu consell d'administració, igual que els pressupostos, té un qualificatiu que per educació m'estalviaré, i és que tots sabem que la ignorància és molt atrevida.

Quatre anys al govern i no sap fer una esmena al plec el dia del Consell per donar un solució? Vosté no va defensar cap proposta al consell d'administració perquè pensà que era millor dur-ho al ple que és televisat i crear tot este «circ». Però, tampoc davant de la televisió és capaç de donar una solució raonable com podria ser modificar alguns criteris del plec per a poder millorar-lo.

Tot açò, Sr. Vázquez, és molt del seu «estil», vosté és qui ha tingut com a objectiu, quan governava, fer pactes amb l'oposició d'esquenes a l'equip de govern al que pertanyia. Vosté ha presentat mocions, obviant el criteri d'eficàcia en el dret administratiu, que podrien haver afectat negativament les arques municipals. Si tota esta energia l'haguera utilitzat per fer política i coses útils, en compte d'ocurrències, de ben segur que hui no estaria en l'oposició i tan sol. La votació al plenari va estar contundent contra vosté. A més a més, sabria que no es poden fer enquestes ciutadanes sobre impostos, ni taxes municipals. Confie que les pròximes propostes siguen més enraonades, el poble de Sueca li quedarà molt agraït.

Compartir el artículo

stats