Amb motiu de la Volta Ciclista a Espanya a la que participa l'equip Caixa Rural-Seguros RGA, Caixa Popular, junt amb l'entitat asseguradora, han organitzat una nova edició de la «Bicicleta solidaria», que tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 d'agost al Port de Sagunt, Llíria i Ibi, respectivament.

Es tracta d'una iniciativa solidària i col·laborativa, ja que cada quilòmetre que pedalegen els assistents es canviarà per un donatiu de al menys 3 euros per a la Fundació ONCE i els seus programes d'inclusió de persones amb discapacitat.

Per a fer encara més atractiva la participació en aquesta acció solidària, els voluntaris que pedalegen en les bicicletes podran triar un fragment d'una etapa de la Volta a Espanya, de manera que la bicicleta adaptarà la resistència a la dificultat del recorregut triat. Tota una experiència per als amants del ciclisme.

A la «Bicicleta solidaria», s'uneix un espai de realitat virtual, on els assistents disfrutaran d'una experiència única amb la que podran conéixer un poc més a l'equip ciclista Caixa Rural-Seguros RGA i els seus èxits en els 30 anys d'existència de l'esquadra verda. Per la seua banda els més joves podran continuar aportant els seus quilòmetres solidaris en una bicicleta connectada a un videojoc que estarà en la zona habilitada per als més menuts, junt amb una pantalla tàctil on els xiquets podran jugar a divertits jocs. Un castell unflable completarà l'oferta lúdica per als més menuts.

D'esta manera, Caixa Popular i Seguros RGA comptaran amb un nou model de «fan zone» més modern i interactiu, que estarà instal·lat en el Parque Vuelta de les tres poblacions esmentades. En este punt de trobada, també es regalaran camisetes i se sortejarà un maillot oficial del Caixa Rural-Seguros RGA.