Síguenos en redes sociales:

Agres celebra el 27 i 28 d'abril el 7é Festival de la Paraula

L'especialista en animació lectora Anna Ballester participarà en l'activitat, que tindrà lloc a la granja Riera d'Agres, amb un taller sobre poesia

Agres celebra el 27 i 28 d'abril el 7é Festival de la Paraulafbfl

Agres acull el cap de setmana del 27 al 28 d'abril la setena edició del Festival de la Paraula, que enguany comptarà amb la participació de l'especialista en animació lectora i escriptora Anna Ballester, que impartirà un taller sobre poesia la vesprada del dissabte.

L'activitat, que se celebrarà a la granja escola Riera d'Agres, començarà dissabte a les 9 h amb el taller «L'art de reciclar contes contats, per trossets», a càrrec del narrador oral Ignasi Potrony. Al migdia, hi haurà l'espectacle de titelles «El rei Mides i les metamorfosis» amb el Ball de Sant Vito.

De vesprada, a més d'Anna Ballester, hi participaran Teresa Núñez, professora de cor a l'escola de música La Lira Carcaixentina, amb un taller de percussió corporal, i la banda Malícsia, amb qui «ballarem versos». La jornada finalitzarà amb la sessió «Contes a la Capella», impartida per la narradora Tània Muñoz.

El diumenge al matí tindrà lloc la «Festa Gastro-Folk de la paraula», amb contacontes i espectacles per a totes les edats en diferents zones de la granja de la mà de Núria Urioz, Santi Rovira, Ana Canet, Tània Muñoz, Eva Andújar i Andreu Galan, així com el photocall «Col i flor», que enguany té el número 7 com a temàtica, i un cercacontes amb Malícsia i músics espontanis.

Les inscripcions del festival es poden fer a la granja Riera d'Agres (Pda. La Fita, 10), enviant un correu electrònic a info@rieradeagres.com o telefonant al 660 745 313. El preu oscil·la entre els 20 i els 60 euros en el cas dels xiquets i xiquetes, i entre els 40 i els 95, en el dels adults. Hi ha possibilitat de reservar només per a un dia i també per al cap de setmana complet.

Pulsa para ver más contenido para ti