La revista Aula, demà, gratis amb Levante-EMV

La publicació d'aquesta setmana es centra en pensar les escoles en 'verd'

Portada de Aula.

Portada de Aula. / ED

La conscienciació mediambiental és una realitat als centres escolars i cada vegada més escoles es sumen a projectes sostenibles. És el cas dels CEIP municipals Fernando de los Ríos, Benimaclet i Santiago Grisolía, que participen en un pla de ‘Naturalització dels patis’ amb la Fundació València Clima i Energia per a crear espais més verds. Esta iniciativa és la protagonista del suplement educatiu Aula que ix demà gratis amb la compra del diari Levante-EMV. El CEIP Ballester Fandos és el referent en el model ‘d’escoles verdes’, dins del ‘Pla Verd Escolar’.

Entre les pàgines d’Aula els lectors i les lectores també podran trobar un reportatge del concurs ‘Cristal·lització a l’Escola’ en el que han participat més de trenta projectes de diferents centres. Dirigit a estudiantat de Secundària i Batxillerat, el principal objectiu del concurs, impulsat per la Ciutat de les Arts i de les Ciències, és donar a conèixer la importància del món dels cristalls en la societat moderna. 

Altra activitat que apareixerà en el suplement és ‘ClimArt Action’, un projecte de l’IES Veles e Vents Grau i Platja de Gandia que té com a finalitat la promoció de la sostenibilitat ambiental i la ciutadania activa a través de l’art i el disseny gràfic on participaran un total de 90 alumnes, 6 docents i 3 artistes professionals de tres països europeus diferents; Itàlia, Romania i Espanya.

Per a finalitzar esta entrega setmanal, entre els continguts del suplement educatiu es podrà llegit una peça sobre els ‘Consells literaris’ de la Fundació Bromera; un reportatge sobre l’Oceanogràfic i d’Expociència 2024.