Síguenos en redes sociales:

Obert el termini de presentació als Premis Literaris El Verger

La nova edició del concurs compta amb una categoria juvenil que està dotada amb lots de llibres obsequiats per la macma i a la qual es poden presentar els joves d'entre 8 i 17 anys

Obert el termini de presentació als Premis Literaris El VergerMACMA

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'El Verger, en col·laboració amb el Consell Cultural d'El Verger i la MACMA, han convocat els Premis Literaris El Verger 2020, que inclouen els XI Premis de Relat Curt Mestre Tomàs Espí i els IV Premis de Poesia Vicent Carrió.

Ambdues modalitats, Relat curt i Poesia, es classifiquen en tres categories: l'Adulta (majors de 18 anys), dotada amb 300 euros; la Local Adulta (majors de 18 anys i, a més, empadronats a El Verger), també amb 300, i la Juvenil (entre 8 i 17 anys), amb lots de llibres de la MACMA. El lliurament dels premis serà el divendres 19 de juny a les 19 h a la Torre dels Ducs de Medinaceli. Els guanyadors i les guanyadores seran obsequiats, a més, amb un trofeu.

Obres originals i inèdites

Les obres han de ser originals i inèdites, així com no premiades en altres certàmens, i han d'estar escrites en valencià. Es poden presentar de manera presencial, al mateix Ajuntament d'El Verger; per correu postal, a l'adreça del consistori, o electrònicament, enviant l'obra a l'adreça de correu-e info@premisliterariselverger.com. El termini finalitza el 3 d'abril a les 15 h.

Tots els textos s'hauran de presentar en format DIN A4, amb lletra Times New Roman de 12 pt i interlineat normal. Per a la modalitat de Relat curt, l'extensió mínima és de 300 paraules i la màxima, de 1.500, mentre que la de Poesia haurà de tenir entre 12 i 80 versos, amb un o més poemes. Les bases es poden consultar en la pàgina web www.premisliterariselverger.com, on els participants també poden descarregar la plantilla de Word de cada modalitat.

Pulsa para ver más contenido para ti