La programació del festival Nits a la Fresca de Xàtiva, que es va iniciar el passat divendres amb el concert del cantaor xativí Pep Gimeno, Botifarra, continua aquest cap de setmana amb dues cites més. Demà dissabte tindrà lloc al Jardí del Palasiet, a partir de les 22:30 hores, el concert Ensembles Banda Simfònica. Grup Mozart, a càrrec de la banda de la Societat Musical la Nova de Xàtiva. Entre les peces que es podran gaudir es troba la Serenata nº10 Gran Partita, de Mozart, i la Serenade in Es-dur op.7 de Richard Strauss.

L'altra cita prevista tindrà lloc diumenge a les 20 hores al Jardí de la Pau. Es tracta d'un espectacle familiar, catalogat per la companyia com a «circ gamberro», i que porta per títol Save the temazo.org, estrenat el passat mes de febrer. Es tracta d'una ONG que investiga les interrelacions entre la música, les emocions i la festa en general, amb un xou realitzat a diversos metres d'altura per canviar la percepció de la realitat, segons expliquen.

Les entrades per als espectacles són totalment gratuïtes i estan disponibles a la Casa de Cultura, fins esgotar existències. La capacitat dels espectacles és d'uns 200 assistents, que s'han d'identificar.