Síguenos en redes sociales:

El grup l'Aljama de Bétera i l'empresa Fil per Randa guanyen el premi Jaume I

El Casal del Camp de Túria distingeix Manuel Sanchis Guarner i Enric Valor amb el guardó Eugeni Pertegaz

El grup l'Aljama de Bétera i l'empresa Fil per Randa guanyen el premi Jaume Ilevante-emv

?

El Casal del Camp de Túria ha lliurat recentment a Bétera els Premis Jaume I que enguany han arribat a la seua sisena edició.

El guardó Entitat Comarcal 2011 va ser atorgat a l'Associació Cultural l'Aljama de Bétera, grup de cultura popular i tradicional d'aquesta població del Camp de Túria). El premi Cultura i Normalització lingüística 2011 va recaure en l'empresa de Llíria Fil per Randa, mentre que el premi Eugeni Pertegaz 2011 va esdevenir un homenatge a les figures de Manuel Sanchis Guarner i Enric Valor i ?Vives en l'any en què es commemora el cent aniversari dels dos intelectuals.

Joan Vicent Candel, per Fil per Randa; Josep Codina, per l'Associació Cultural l'Aljama de Bétera; Manuel San-chis-Guarner Cabanilles i Enric Valor i Hernández, en representació dels respectius pares, varen adreçar-se al públic amb paraules d'agraïment.

En acabar el sopar, es va procedir a la cerimònia de lliurament dels guardons, acte que va ser conduït per Marta i Pau Pertegaz, davant d'un nombrós públic que omplia la sala de Bétera. L'acte va cloure passada la mitjanit amb l'actuació musical del grup de l'Horta La Douche.

Pulsa para ver más contenido para ti