El comité d'empresa de CulturArts ha denunciat situacions «kafkianes» en l'entitat pública, com les «precipitades i desesperades gestions de la subdirectora de Teatre i Dansa, Inmaculada Gil Lázaro, per a «quedar-se en una plaça (la 'famosa' 85) que ara hem sabut que continua reservada quan havia de ser amortitzada en l'ERO, com ho van ser altres que no tenien titular».

Com ha publicat Levante-EMV, la responsable de l'antic Teatres de la Generalitat des de 2005 romandrà en CulturArts en la plaça de coordinadora del Centre Coreogràfic.

Gil Lázaro, diu el comité en un comunicat, no podria ocupar aquest lloc ni cap altre en l'entitat, perquè «no ha passat cap procés públic de selecció».

Els representants dels treballadors, triats el 9 de juny, denuncien també que en CulturArts sobren llocs d'alta direcció i «falten persones que assumisquen la presa de decisions». No hi ha administrador i la subdirecció de Gestió està desorganitzada.

El comité lamenta que, després de l'ERO, s'ha forçat la integració de tota la nòmina d'empleats de Castelló Cultural i hui, a més, s'adscriurà el grup de 23 treballadors del servei de Documentació de RTVV, respectant el conveni propi i provocant un «greuge comparatiu».