El compositor britànic Michael Nyman rebrà, en la seua primera edició, el premi Adda Música Solidaria. L'entrega serà en el marc del concert benèfic que s'oferirà el pròxim dia 17 d'agost en la sala simfònica de l'auditori d'Alacant, a favor de l'Associació de pares amb xiquets amb càncer, Aspanion. Esta pionera iniciativa sorgix amb l'objectiu de reconéixer a un artista per la seua trajectòria i repercussió pública del qual, mediàtica i professional estiga estretament vinculada a afavorir als col·lectius vulnerables de la societat.

El president de la Diputació d'Alacant, Cesar Sánchez, serà la persona encarregada d'entregar a Michael Nyman el guardó, peça d'art dissenyada per l'artista alacantí Kiko Torres. La peça simbolitza, d'una banda, la música amb unes tecles de piano i, d'una altra, la solidaritat amb una flama el desig de la qual és que romanga sempre encesa per a ajudar a les persones.

El diputat provincial de Cultura, César Augusto Asencio, ha concretat que «la idea d'establir este premi és la de reconéixer a una personalitat o entitat l'activitat i trajectòria de la qual estiga lligada a la solidaritat, alhora que fer partícip a l'Adda d'eixa acció solidària, donat el prestigi de l'auditori».