L'Off Romà presenta a Sagunt el circ de Mumusic Circus. És hui, a les 20.30 hores, al Centre Cívic del Port de Sagunt. L'Off Romà amplia l'oferta del festival Sagunt a Escena amb espectacles gratuïts per a tots els públics. La companyia catalana, Mumusic Circus, composta per Marçal Calvet i Clara Poch, presenta el seu últim espectacle Amigoo, creat, dirigit i interpretat per ells mateixos.

Amigoo és un fragment en les vides d'un home i una dona. Un circ entre dos. Trossets d'intimitat en una travessia gestual i musical cap al fons i sincer de cadascú. Junts teixeixen un món irreal de poesia i complicitat en un cec intent de trencar amb el mite de la soledat com a condició humana en aquest món. Esclaten moments de deliri de desbarat entre balls i acrobàcies que desmantellen el seu propi circ interior. És per això que circ, dansa, teatre i música estan presents en un mateix espectacle.

La companyia Mumusic Circus va nàixer de la mà de Marçal Clavet i Clara Poch davant de la seua necessitat de crear espectacles transparents i amb humanitat en què es combinen el circ, la música i el moviment. Des de 2008 han guanyat diferents premis d'àmbit internacional i han actuat per tota Europa, Àsia i Amèrica amb una gran acollida per part de grans i menuts.

Mumusic Circus és també coneguda per altres espectacles com Petits prínceps, concert musical i escènic. La interpret deambula per l´escena badant, fent equilibris amb una sabata al cap, cantant. A més, el seu company actua amb un violí, amb música en directe, i després sorprén als espectadors com a acròbata. Però no sols tenen eixa exhibició, també a Merci bien, mostren un espectacle, inclòs per als més menuts on es barreja l´acrobàcia, el màstil xinès, les verticals més atrevides, música en directe i moltes sorpreses més. Amb este espectacle la companyia va aconseguir el Premi Públic Mostra d'Igualada a l´any 2010.

Dins de la programació de l´Off Romà, ja han hagut espectacles com Two ladies or not two ladies de Cashalada Cia, o l´última actuació el 4 d´agost de 100 Racines amb Au pie du mur. Després de l´espectacle de Mumusic Circus, vindran d´altres com XA Teatre, amb The audition el 18 d´agost, i ja a finals de mes, el 24, Huellas en la arena serà interpretat per Didi Rodan.