Síguenos en redes sociales:

El Centre del Carme acull una performance de Carles Santos a Intramurs

Quatre «Fúries», vestides per Ignacio Dorta, es dirigiran cap a l'espai cultural on les rebrà el compositor

El claustre gòtic del Centre del Carme serà hui, dijous, l'escenari de la performance 'Carn' del polifacètic músic, Carles Santos, en el marc del Festival Intramurs. Coproduïda per Jaime Martorell i Angeldebetty l'acció es desenrotllarà, al mateix temps, en l'entorn urbà, en el carrer Sagrario de la Companyia i en el Centre del Carme.

Sobre les 19 hores, en l'esmentat carrer, quatre Fúries, vestides per Ignacio Dorta, fan la seua aparició i es dirigixen cap al centre cultural. Allí, Carles Santos les rebrà interpretant una peça per a piano, obrint-se les portes del Centre del Carme amb l'evolució de la peça interpretada; invocant l'arribada de les fúries. Quan es troben assistirem a una lluita titànica, amb un final voraç...

La performance s'emmarca dins de la col·laboració entre el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i el Festival Intramurs per a la celebració de diverses de les seues activitats en el Centre del Carme. El claustre gòtic exhibix a més l'obra de l'artista Miguel Canseco, un vell Renault 4 convertit en un espai artístic on es donen la mà passat i present.

Pulsa para ver más contenido para ti