La tercera semifinal del Sona la Dipu ja té lloc i data: serà el pròxim 19 d’agost a Xàtiva amb L’Emperador, Lost River Bastards i The Vibrowaves com a bandes semifinalistes participants. Les formacions es pujaran a l’escenari per demostrar al públic i jurat la seua potència i energia. Precisament, serà este jurat qui trie a la que ja serà la tercera banda finalista de les quatre que participaran a la final del certamen el 2 de setembre a Sueca.

Les melodies més indies vindran de la mà de L’Emperador i Lost River Bastards. Els primers, demostraran la seua qualitat musical amb les cançons del seu primer LP «Manual d’instruccions per escalar una muntanya», els segons portaran al directe amb molta força el seu primer EP «First» on naveguen entre l’indie anglosaxò i l’essència dels power-trio.

El rock, també present

El rock també estarà present a esta semifinal amb The Vibrowaves, els valencians mostraran la seua identitat sonora amb influències del rock, el hard-rock i el blues i garatge.

Per a esta especial ocasió, els grups tindran la companyia dels reconegudíssims Love of Lesbian. El quintet farà vibrar al públic amb temes del seu últim disc «El Poeta Halley» i cançons mítiques com són «Club de Fans de John Boy» o «Algunas Plantas».

Esta tercera semifinal tindrà lloc el 19 d’agost al Camp de Murta de Xàtiva, les entrades es poden comprar a entradasatualcance.com i a Correos. El preu anticipat es de 10€ i 15€ a taquilla. Tota la informació està a la seua nova web www.sonaladipu.

El 30 d’agost, més

L’última semifinal de Sona la Dipu se celebrarà el proper 30 d’agost a Buñol. Allí, els assistents i el jurat podran escoltar i gaudir amb la música dels finalistes Mireia Vilar,Odd Cherry Pie e Indian Hawk, que actuaran junt a Second, Miss Caffeina i Varry Brava.