La final del Sona la Dipu 2017 ja té lloc i data: el dissabte 2 de setembre a Sueca. Allí els quatre finalistes del certamen demostraran la seua qualitat per aconseguir la seua selecció com a un dels dos guanyadors de l´edició d´enguany. Dûrga, Frida, The Vibrowaves i un altre finalista escollit a l´última semifinal el pròxim 30 d´agost a Buñol -on participaran Indian Hawk, Mireia Vilar i Odd Cherry Pie com a semifinalistes- pujaran a l´ escenari dins d´una nit repleta d´intensitat i emocions.

Quan tots els grups hagen actuat, el jurat determinarà quins dos formacions es convertiran en guanyadors del programa i per tant, obtindran el premi que consisteix en la gravació d´un vinil o LP amb el seus temes a més d´actuar a festivals de renom internacional. S´ha d´afegir a més, que el dos afortunats actuaran el 9 de setembre a Picassent amb Amaral a la seua gala de presentació.

Després de conèixer els guanyadors durant la final, el públic rebrà a La Raíz (únic concert a València), Oques Grasses, ZOO i Escala i Corda Dj Set. Així, una gran varietat de gèneres musicals -des del rock, el post-rock, el rap i fins al ska- es donaran cita a la que serà una nit espectacular que obrirà les seues portes a les 20h. L´entrada anticipada per esta final es pot comprar des de 15€ a entradasatualcance.com.