El festival Serenates estrena hui l'espectacle «Reinterpretant la tradició: músiques i coreografies». Amb aquesta producció es presenta per primera vegada al públic el Grup de Dansa de la Universitat de València, juntament amb la secció de càmera de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.

Demà, l'Orquestra de València oferirà un concert amb Enrique Palomares com concertino i director, interpretant obres de Corelli i Mozart. El dimecres 27 de juny, els alumnes del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo del Palau dels Arts oferiran una gala lírica, que inclou una selecció d'àrees d'òperes d'autors com per exemple G. Rossini, G. Bizet, M. Salvador, etc.

El dijous 28 de juny, el grup valencià Capella de Ministrers, dirigit per Carles Magraner, interpretarà el programa Arrels. Entre la tradició i el patrimoni, una nova proposta de la música tradicional valenciana des de la perspectiva de la música històrica. El divendres 29 de juny, el grup Melomans presenta l'espectacle musical «007 Licencia para cantar».