L´obra Zenit. La realidad a su medida serà l´encarregada d´iniciar esta nova temporada de teatre a l´Eliana de la mà de Els Joglars, la prestigiosa companyia catalana sempre adscrita al teatre crític i mordaç amb la realitat que ens envolta.

L´obra, sota la direcció artística de Ramon Fontserè, tracta de fer una radiografia implacable als mitjans de comunicació per tal de traure a relluir la seua transformació en negocis d´entreteniment, on més que oferir una informació fidel a la realitat, interessa explotar la morbositat i la escabrositat per a guanyar diners, segons la seua crítica. «És un advertiment al públic, que no s´engolisca tot el que li expliquen els mitjans de comunicació», assenyala Fontserè.

«Anem al Teatre» és una iniciativa organitzada per la Regidoria de Cultura de l´Ajuntament de l´Eliana i, gràcies a la seua adhesió al programa Platea, portarà al municipi un total de quatre obres de companyies nacionals fins a finals d´any. Platea és un programa cultural que pretén impulsar a companyies professionals de diferents arts escèniques per diferents territoris d´Espanya, i gràcies al qual la regidoria pretén afavorir un major enriquiment cultural i social per als habitants de l´Eliana, mitjançant el teatre.