La companyia de dansa valenciana La Lola Boreal estrena en el marc del Circuit Bucles, que se celebra del 20 al 28 d'octubre a València la seua última producció «Mama», que explora mitjançant la dansa i les arts visuals les subtemáticas que «naixen» dels pits femenins, des de la relació matern-filial fins al càncer de mama passant per la censura.

Aquesta peça -que s´estrena el dia 26 d´octubre a les 18 hores en Fabrika 12 del Carme- juga amb arts visuals i de moviment amb una temàtica necessària i reivindicativa. La Lola Boreal és un col·lectiu artístic que treballa en un context transdisciplinar i col·laboratiu, en el qual «investiga i experimenta dins de l'àmbit escènic, conjugant tecnologia, arts visuals i dansa», ha explicat la companyia en un comunicat.

L'equip de la Lola Boreal en aquesta producció està integrat per Noelia Arcs, directora i intèrpret de la peça, Aurora Diago, ajudant d'adreça i artista audiovisual, Helena Gómez i Marta García, com a intèrprets i el Col·lectiu Penja'm en la creació de l'espai sonor.