L'escriptor Enric Lluch amb la novel·la «El mundial de la Patagònia» i Maria Victòria Secall amb el llibre de poemes «El perfum del llorer» s´han proclamat guanyadors del 3r Certamen literari Ciutat de Carlet. Els guardons es lliuraren el passat dissabte en una gala literària organitzada per l'Ajuntament de Carlet i l'editorial Neopàtria.

L´obra guanyadora del premi de narrativa Ciutat de Carlet relata l´aventura de fer un mundial de futbol en un dels confins del món com és la Patagonia, mentre a Europa transcorre la 2a Guerra Mundial. El seu autor, Enric Lluch i Girbés és llicenciat en Història i ha treballat com a docent, encara que actualment es dedica exclusivament a la literatura, bàsicament per a infants i joves.

D´altra banda, el premi de poesia ha sigut per a la mallorquina Maria Victòria Secall. Doctora en Psicologia, ha sigut docent i en el camp literari s´ha centrat en la literatura infantil i juvenil i en la poesia, gèneres en els quals ha obtingut diversos premis. Cada premi està dotat amb 1.500 € i l´edició de l´obra en les col·leccions de l´editorial Neopàtria. Enguany, s´han presentat 30 obres al Premi de poesia Xavier Casp i 15 al Premi de narrativa Ciutat de Carlet.