28 de noviembre de 2018
28.11.2018

La magistrada Lucía Avilés parlarà sobre els drets de les dones demà en una conferència a La Nau

Avilés reflexionarà sobre la violència de gènere a les 19 hores a l'Aula Magna

28.11.2018 | 04:15

La magistrada, experta en matèria de violència de gènere, Lucía Avilés farà hui, dimecres 28 de novembre, una conferència amb el títol «Los Derechos Humanos y los derechos de las mujeres», a l'Aula Magna del Centre Cultural La Nau (19 hores). Avilés és magistrada jutgessa del Jutjat de Primera Instància i Instrucció Núm. 3 d'Arenys de Mar i cofundadora de la secció espanyola de la International Women Judges, una associació que treballa per avançar en matèria de drets humans i en l'equitat de la justícia entre persones de diferent gènere. També és professora col·laboradora de Dret Penal de la Universitat Oberta de Catalunya i membre honorífica de l'Institut d'Estudis de Gènere de l'Institut Argentí de Justícia Constitucional amb seu a Buenos Aires.

La conferència s'emmarca en el cicle 'Drets en moviment' de l'Escola Europea de Pensament Lluís Vives amb motiu del 70 aniversari de la Declaració Universal de Drets Humans.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Parotet


Blog 'Pren la paraula'


El meló d'alger, un emblema de la globalització 

Reflexions de llengua, normativa i sociolingüística de Josep Lacreu, cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics de l'AVL

 La paraula del dia