L'especialitat de Cant Valencià junt al Cor i la Banda del Conservatori Professional José Manuel Izquierdo de Catarroja oferiran hui dijous 20 de desembre un concert de Nadal un poc diferent. La idea, és aprofitar aquest concert tradicional on participa una gran quantitat d'alumnat del centre, per a destacar figures de la música tradicional valenciana, podent així apropar a la gent més jove que no ha tingut l'oportunitat d'escoltar música en valencià.

L'any passat varem homenatjar la figura del cantautor valencià Paco Muñoz, destacat entre altres coses per l'especial dedicació a la cançó infantil i al nadal valencià (Bon Nadal; 1995). Enguany el cantacançons o alquimista musical de l'Alcudia Dani Miquel serà l'encarregat de fer aquest concert tan especial. Miquel l'any 2017 va llançar el disc "A Nadal, un pas de pardal".

"Aquesta iniciativa fins al moment estranya als conservatoris de música volem impulsar-la gràcies a ser l'únic centre que imparteix l'especialitat de Cant Valencia i així consolidar una cita anual amb la música en valencià", informa el mestre Xavier Benedito.