BDS País Valencià ha organitzat un Festival Solidari amb Palestina el pròxim dissabte 18 de maig coincidint amb la celebració, a Tel Aviv, del festival d'Eurovisió, ja que l'any 2018 va guanyar el certamen Netta Barzilai amb Toy. Segons han explicat els organitzadors, l'esdeveniment vol manifestar la seua oposició al festival i «defensar els Drets Humans i en particular els del poble palestí, violats sistemàticament per les autoritats i les forces israelianes (com el passat cap de setmana, quan 31 persones palestines de Gaza foren bombardejades i assassinades, incloent nadons de 4 i 14 mesos)».

Durant més de 8 hores, Cactus Troop, el Diluvi, Pupil·les, The Mediaplayers, Grup Carraixet amb Spyros Kaniaris, ZOO, Biano i Figuels dj ompliran de música i reivindicació la sala Repvblicca de Mislata. La Jove Muixeranga de Benimaclet, la Lesbianbanda i el Grup de Folklore palestí Jafra arredoniran una nit plena de festa, lluita i solidaritat.

Les entrades es poden trobar al Terra Centre Social Bar de Benimaclet i al Racó de la Corbella de Velluters, mentre què online estan disponibles a la plataforma Ticketvip amb un preu de 12 euros. També s'ha habilitat una fila zero en la mateixa plataforma per a qui vulga col·laborar i no puga anar al concert, amb tres tipus diferents de donació: 10€, 20€ i 50€. Tots els beneficis de la jornada aniran destinats a Defensem els Drets Humans, campanya solidària amb les companyes a les que el lobby sionista les demana 4 anys de presó només per defensar els Drets Humans del poble palestí.