El Museu Valencià d'Etnologia (Muvaet) convoca un any més el concurs fotogràfic «Wiki Loves Folk especial Fallas» per a millorar la presència de les festes valencianes predilectes en la Wikipedia.

El certamen convida a la gent a eixir al carrer, gaudir de la festa, fer fotos i compartir-les en el repositori d'imatges de l'enciclopèdia digital, el Wikimedia Commons. Les fotografies es podran pujar des del dia després de les Falles, el divendres 20 de març, fins al dijous 30 d'abril. El sistema de pujada és fàcil i intuïtiu, però en cas de dubtes la biblioteca del museu ofereix ajuda. Un jurat triarà als guanyadors en les dues categories: millor foto d'una falla i millor foto d'una activitat fallera.

Els premis són dos lots de llibres formats per publicacions del Museu Valencià d'Etnologia i enguany se suma una «Etnototebag» i el joc de taula «Espanta la per».

Les instantànies que es presenten també participaran en el concurs «Wiki Loves Folk» amb importants premis en forma de material fotogràfic.