24 de julio de 2020
24.07.2020
Levante-emv
Nova titulació

El CEU-UCH oferix el primer títol de creador audiovisual de comunicació inclusiva

23.07.2020 | 20:19
El CEU-UCH oferix el primer títol de creador audiovisual de comunicació inclusiva

«Malgrat els avanços jurídics i socials, moltes persones amb discapacitat continuen tenint enormes dificultats per a accedir a la cultura, a la informació i a l'entreteniment. Les solucions tècniques existeixen, però els professionals han de formar-se en elles per a incorporar-les al disseny de les seues produccions». Així descriu el professor Josep Solves la finalitat del nou Títol d'Expert en Comunicació Inclusiva que ha posat en marxa la Universitat CEU Cardenal Herrera (CEU UCH).

En el Títol d'Expert en Comunicació Inclusiva, els participants podran conéixer les tècniques d'adaptació més noves en àmbits com l'audiodescripció, el subtitulat o el llenguatge de signes, en els quals la legislació obliga ja a avançar, generant una creixent demanda de professionals. Però a més també formarà, a partir d'exemples i casos pràctics, en la superació de les barreres sensorials i en la incorporació dels diferents sentits a les projeccions audiovisuals per a incorporar a espectadors independentment de la seua mena de discapacitat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Argilaga


Blog 'Pren la paraula'


Paraules amb denominació d'origen 

Reflexions de llengua, normativa i sociolingüística de Josep Lacreu, cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics de l'AVL

 La paraula del dia