L’Institut Valencià de Cultura oferirà al Teatre Calderón d’Alcoi, el dissabte 17 d’abril, el cinqué i últim dels concerts d’homenatge a Ovidi Montllor, que ja han passat pel Teatre Principal de València, pel Teatre Arniches d’Alacant i per l’Auditori de Castelló per a commemorar el 25é aniversari de les ‘vacances’ de l’artista alcoià.

Els concerts s’han concebut com un homenatge coral dels artistes valencians actuals a la figura d’Ovidi, amb versions dels seus temes més coneguts a càrrec d’un planter de grups i solistes com Miquel Gil, Pau Alabajos, Andreu Valor, Smoking Souls, Mireia i Borja, Tesa, Prozak Soup, Júlia i Clara Andrés o Tardor, entre altres, a més de la presència en tots aquests actes de Toti Soler, company i amic d’Ovidi Montllor.

Aquest concert de cloenda, a la ciutat natal de Montllor, estava programat per al 6 de febrer, però la complicada situació sanitària tant a Alcoi com a la resta del país n’han aconsellat l’ajornament per a garantir la seguretat de la celebració.

Enguany fa vint-i-cinc anys de les ‘vacances’ d’Ovidi Montllor, un artista compromés que va captivar la seua generació i que ens ha deixat un llegat creatiu inabastable.