La Fira Valenciana de la Música Trovam – Pro Weekend ha obert el termini de presentació de propostes artístiques per a la seua novena edició, que se celebrarà entre el dimecres 3 i el dissabte 6 de novembre a Castelló de la Plana. Com és habitual, la Fira comptarà amb un intens programa de concerts i activitats professionals.

La convocatòria està dirigida a formacions de qualsevol procedència geogràfica, encara que es prioritzaran els projectes de la Comunitat Valenciana. Els grups han de tindre, com a mínim, un disc o EP editat, així com material d’àudio i vídeo disponible. D’altra banda, es poden presentar intèrprets de tots els gèneres dins de l’àmbit de les músiques actuals (pop, rock, jazz, folk, electrònica, urbana, jazz, mestissatge, etc.).

Una vegada es tanque el procés d’inscripció, la comissió artística de la Fira Valenciana de la Música farà la selecció en funció dels següents criteris: la qualitat artística i tècnica, l’originalitat, la singularitat i el caràcter innovador de la proposta; la capacitat de projecció; i la trajectòria artística del sol·licitant. Així mateix, s’ha de tenir en compte que es valorarà positivament que el projecte implique l’estrena d’un espectacle o la presentació d’un disc. S’exclouran aquelles propostes amb continguts racistes, xenòfobs, que ataquen la dignitat de les dones o persones LGTBI+ o que vulneren els drets fonamentals de les persones.

Les bases completes i el formulari d’inscripció estan disponibles en la pàgina oficial de la Fira. La convocatòria romandrà oberta fins al 31 de març.

La novena edició del Trovam – Pro Weekend tornarà a apostar per una programació de qualitat, rica en matisos