Síguenos en redes sociales:

Torna ‘Sons al Botànic’ amb sis concerts de música indie en acústic

La sisena edició de ‘Sons al Botànic’ torna després de la parada obligatòria de 2020 amb un aforament limitat i les mesures sanitàries per a garantir la seguretat dels grups i de l’assistència. Saltarinas i AndSons Producciones organitzen, junt amb el Jardí Botànic de la Universitat de València, la nova edició.

L’entorn del Jardí Botànic acollirà els sis concerts acústics de música indie programats a partir del 21 de maig. El públic romandrà assegut en cadires distribuïdes amb la distància de seguretat obligatòria entre elles i els seients es reservaran en el moment de la compra.

Tots els pagaments seran telemàtics, els corredors tindran un sentit únic i hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic en punts diferents del recinte. Els concerts d’enguany se celebraran a partir de les 20.45 hores, i l’obertura de portes serà a les 20 h, per a permetre entrar-hi de forma escalonada.

El cicle s’inicia el 21 de maig amb Suu; i la resta de concerts són: Los Hermanos Cubero (11 de juny); Enric Montefusco (23 de juliol); Alice Wonder ( 20 d’agost); Guiu Cortés (El Niño de la Hipoteca) el 17 de setembre. Tardor tancarà el cicle l’1 d’octubre.

Pulsa para ver más contenido para ti