Síguenos en redes sociales:

Rosa Serrano, Fundació Full i el CEIP Bosco, premiats en la XX Nit d’Escola Valenciana

Els guardons reconeixen a persones i col·lectius que treballen per la normalització de la llengua en diversos àmbits

Rosa Serrano, Fundació Full i el CEIP Bosco, premiats en la XX Nit d’Escola ValencianaESCOLA VALENCIANA

La Nit d’Escola Valenciana, que se celebrarà el dissabte 18 de novembre al Centre Cultural El Teular de Cocentaina, serà el lloc escollit per a retre homenatge a l’escriptora i editora Rosa Serrano, la fundació Full pel Llibre i la Lectura i el CEIP Bosco de la capital del Comtat per «la tasca desenvolupada en defensa de la llengua».

La cita, que arriba ja a la seua vintena edició, és la trobada anual en la qual es reuneixen persones vinculades l’entitat, així com representants institucionals, on es lliuren els guardons d’Escola Valenciana a persones i col·lectius que treballen per la normalització de la llengua en diversos àmbits i que enguany té també el suport de l’Ajuntament de Cocentaina, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Servei de Llengües de la Universitat d’Alacant (UA).

A l’acte, Escola Valenciana lliurarà els premis «Intentant la llibertat», dissenyats per l’artista i escultor valencià Andreu Alfaro. D’aquesta manera, es lliuraran tres guardons: a la Trajectòria Individual, enguany per a l’escriptora i editora Rosa Serrano; a l’Ús social del Valencià, en aquesta ocasió per a la Fundació Full pel foment del Llibre i la Lectura; i, finalment, el guardó Extraordinari s’atorgarà al CEIP Bosco de Cocentaina.

La gala estarà conduïda per la periodista Amàlia Garrigós i comptarà amb la veu d’Andreu Valor per a posar el toc musical a la jornada on també es presentarà la imatge, lema i pobles de les Trobades d’Escola Valenciana 2024. La Nit d’Escola Valenciana es tancarà amb el també tradicional sopar de gala al restaurant L’Escaleta de Cocentaina.

Pulsa para ver más contenido para ti