Bicorp i Favara, líders de 1ª del parelles raspall masculí

Aquest cap de setmana es tanca la fase regular a la màxima categoria femenina

levante-emv. valència

El 25 Campionat Autonòmic de raspall parelles - Trofeu Diputació de València 2023 comença la segona volta amb igualtat als primers llocs dels grups de Primera masculina

Bicorp va guanyar a casa davant Gavarda amb 25-20 a favor de l’equip que lidera al grup A amb 15 punts. Els de la Ribera Alta baixen una posició i es col·loquen en tercer lloc amb 12. Muro d’Alcoi escala al segon lloc (3 punts).

Al grup B, Favara va trencar l’empat amb la Llosa de Ranes de la cinquena jornada després de guanyar-los. 12 punts sumen els favarers gràcies a véncer per 25-15 i lideren la taula.

El present cap de setmana Alzira B s’amidarà a Quatretonda, Gavarda jugarà contra Muro d’Alcoi i La Vall A s’enfrontarà a Bicoroliva Bicorp A al grup A. Al B, El Dauet Llosa de Ranes es medirà a Cepsa Alzira A i El Genovés ho farà contra Favara A.

Bicorp i Beniparrell han evitat emparellar-se en semifinals, però els seus rivals encara estan per decidir. A l’última jornada Borbotó rep a Bicorp (dissabte a les 18:00) i Xeraco juga a l’Alqueria d’Asnar (dissabte, 18:15).

Al grup B, en el duel per la segona plaça tampoc li va anar bé a l’equip B de Borbotó, que va caure davant La Vall (15-25). A l’última jornada, Borbotó B ha jugar a Meliana (dissabte, 18:00 hores) i La Vall rebrà a Beniparrell (divendres, 20:00 hores).