Síguenos en redes sociales:

Més de 3.000 contagiats nous, des de divendres, en 250 municipis

El pitjor cap de setmana de la pandèmia s'acarnissa amb Alacant

No hi ha treva. Des de divendres, s'han infectat més de 3.240 persones en 249 pobles de la Comunitat Valenciana. El pitjor cap de setmana de la pandèmia a la Comunitat Valenciana ha deixat un panorama desolador, especialment a Alacant. 

La ciutat que més casos nous suma en només 4 dies és València, amb 552 positius nous. Just per darrere, Elx registra 267 contagiats més i Alacant i Elda, 150 i 112, respectivament. Aquestes xifres reflecteixen la situació actual de la pandèmia a la província d'Alacant. La suma d'Elx, Alacant, Elda i Petrer supera el total de casos detectats al Cap i Casal. 696 contagiats enfront de 552. Entre els deu municipis que més casos nous han sumat des de divendres, sis pertanyen a Alacant. Alcoi continua sumant contagiats. En quatre dies, 58 més. Orihuela no aconsegueix frenar els casos nous i, en quatre dies, ha sumat 96 positius més.

A la província de València, les zones més afectades se centren a l'àrea metropolitana de la capital, la franja litoral i l'eix vertebrador de l'A-3. No obstant això, i sense comptar la capital, només Burjassot (amb 63) i Gandia (amb 58) figuren entre les deu ciutats amb més positius nous des de divendres. Per darrere, i ja fora dels primers 10 llocs, Torrent suma 42 nous contagiats i Requena 40, 3 menys que en l'última actualització. Alzira en registra 35; Ontinyent, 33; i Algemesí i Xàtiva, 30.

La situació a la província de Castelló segueix la tendència de les últimes actualitzacions de la Conselleria de Sanitat. Té menys pobles amb casos positius en els últims 4 dies. La capital registra 81 contagis en els últims quatre dies.

Pulsa para ver más contenido para ti