Síguenos en redes sociales:

El València BC inicia la pretemporada amb canvis importants

A falta de l’arribada dels olímpics, Joan Peñarroya pren ja les regnes del nou projecte ‘taronja’

El nou projecte del València Basket ja està en marxa. Arranca la pretemporada per al primer equip masculí, que aquesta campanya compta amb quatre cares noves, i que presenta també canvis importants en el cos tècnic, amb l’arribada de Joan Peñarroya per Jaume Ponsarnau, i que comptarà amb Fernando San Emeterio com a ajudant.

També ha patit canvis la plantilla amb l’eixida de Nikola Kalinic, Derrick Williams, Guillem Vives, Joan Sastre, Vanja Marinkovic o el mateix San Emeterio, i que queda reduïda de 14 a 12 homes. Per a compensar aquestes baixes, s’han fet quatre fitxatges —Nenad Dimitrijevic, Jasiel Rivero, Víctor Claver i Xabier López-Arostegui—. Els dos últims hi arribaran més tard, després de la seua participació a Tòquio, igual que Mike Tobey i Klemen Prepelic. Tots, el dia 23, menys Claver, que ho farà el 25, amb permís del club.

Amb tot, al costat de Dimitrijevic i Rivero, comencen hui la pretemporada també Sam Van Rossom, Martin Hermannsson, Louis Labeyrie, Josep Puerto, Bojan Dubljevic i Jaime Pradilla. Tots, a més de Claver, van superar la setmana passada les proves mèdiques habituals. Per a reforçar aquests primers dies de treball s’hi incorporen, des del filial de LEB Plata, Guillem Ferrando, Millán Jiménez i Gonzalo Bressan, que estaran en dinàmica del primer equip durant tot el curs, a més d’algun altre jugador exterior. El treball ha començat a les 10.00 hores al gimnàs i a la pista, dividits per grups; i continuarà de vesprada, a les 18.00 hores, amb el primer entrenament conjunt a la Fonteta.

Pulsa para ver más contenido para ti