Síguenos en redes sociales:

Torna l’atenció presencial als centres de salut dilluns que ve

Sanitat mantindrà l’atenció telemàtica per als pacients que la sol·liciten

Torna l’atenció presencial als centres de salut dilluns que ve

Un altre pas cap a la normalitat. La Conselleria de Sanitat reprendrà l’atenció presencial als centres de salut a partir del 4 d’octubre, d’ací a una setmana. La decisió del departament d’Ana Barceló suposa una tornada a la normalitat en l’atenció primària, marcada fins ara per l’atenció telemàtica mitjançant telefonades.

A partir de dilluns que ve, i segons ha anunciat també el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, totes les cites i visites al metge de capçalera es faran, per defecte, de manera presencial. Des d’aquest moment, Sanitat programarà les cites de manera presencial i només mantindrà l’atenció telemàtica a aquells pacients que la sol·liciten.

En aquests casos, no només serà la decisió del pacient, sinó també les característiques de la consulta les que determinen la idoneïtat o no d’una atenció per telèfon.

La tornada a la presencialitat en l’atenció primària arriba després de més de dos anys d’atenció telemàtica. L’avanç de la pandèmia, la millora dels indicadors epidemiològics i l’àmplia cobertura vacunal permeten ara fer un pas més cap a la normalitat.

Pulsa para ver más contenido para ti