Detingut a Gandia pel robatori de senyals de la Volta Ciclista a la Safor

L'home, sense antecedents, ha quedat en llibertat

L'absència dels indicadors va causar problemes als participants de la prova

Un grup de ciclistes ascendix el Port de Barx en la primera etapa de la Volta a la Safor.

Un grup de ciclistes ascendix el Port de Barx en la primera etapa de la Volta a la Safor. / Levante-EMV

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia un home de 40 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de furt, per haver sostret els senyals de trànsit de la Volta Ciclista a la Safor que es va celebrar el passat 3 de febrer. 

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents del que havia ocorregut. L'organització de la carrera va presentar una denúncia després de descobrir, una vegada ja va arrancar la prova, que algú havia sostret els senyals direccionals i de perill que marcaven el recorregut en les hores prèvies a la prova, causant nombrosos problemes als participants, així com situacions de perill en el desenvolupament d'esta.

Després de nombroses perquisicions, els investigadors van identificar plenament i van localitzar el presumpte responsable dels fets, després de la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de furt. Com va publicar Levante-EMV dos dies després que es donara a conéixer la denúncia, els agents disposaven de les imatges d'una càmera de seguretat de Simat de la Valldigna en què es veia el presumpte autor del robatori.

L'arrestat, sense antecedents policials, va ser posat en llibertat una vegada sentit en declaració, no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan li fora requerit. 

Suscríbete para seguir leyendo