Serra estrena el seu rocòdrom i un 'skate park' després de la remodelació del seu poliesportiu

Amb la quarta i última fase d'este projecte, és quasi un milió d'euros el que s'ha invertit en estes instal·lacions esportives

Serra estrena l'última fase de remodelació del seu poliesportiu.

Serra estrena l'última fase de remodelació del seu poliesportiu. / L-EMV

Serra ja compta amb unes instal·lacions esportives de primera categoria després que la quarta fase de les obres de remodelació integral del Poliesportiu Municipal Héctor Catalá hagen acabat. Una última fase que ha suposat una inversió de 400.000 € per a crear un rocòdrom, un skate park i també la urbanització de tot el recinte, il·luminació i mobiliari. 

A més, en estos últims anys el projecte global, d'un milió d'euros, ha millorat els accessos i adaptat la pista de frontenis en una primera fase; s'ha creat el camp de futbol 8 de gespa artificial en la segona i dos pistes de pàdel, una zona d'entrenament i una altra de bàsquet i multiesport en la tercera. Tot finançat amb els diferents plans d'inversions de la Diputació de València.

En paraules de l'alcaldessa, Alicia Tusón: “Acabem les obres de remodelació integral, però ja estem pensant en futures inversions per a este recinte que ha millorat considerablement les possibilitats d'oci saludable de la nostra ciutadania. El poliesportiu és un referent de com podem millorar la vida de les persones.”

Serra estrena la última fase de remodelación de su polideportivo.

Serra estrena l'última fase de remodelació del seu poliesportiu. / L-EMV

L'any passat també es va renovar íntegrament l'edifici del gimnàs municipal per a optimitzar l'espai i renovar les màquines i els aparells. Així, s'han redistribuït dos sales per a esport dirigit i la sala de musculació s'ha traslladat a la planta baixa i ha vist renovada la maquinària.

Durant els últims anys, s'han destinat vora un milió d'euros en la remodelació del poliesportiu municipal Héctor Catalá. Un projecte que va ser fruit d'un procés de participació ciutadana en què el veïnat va decidir el model de poliesportiu que volia.

Suscríbete para seguir leyendo