Educació

Educació publica les dates d'admissió i matrícula per a l'FP del curs 2024-2025

La presentació de sol·licituds serà del 24 de maig al 3 de juny per a FP bàsica, grau mitjà o superior i cursos d'especialització, i un mes després eixiran les llistes definitives

En FP bàsica de segona oportunitat, les sol·licituds es presentaran del 15 al 19 de juliol

Estudiants d'FP en Fira València.

Estudiants d'FP en Fira València. / Francisco Calabuig

Gonzalo Sánchez

Gonzalo Sánchez

La Conselleria d'Educació ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) el calendari d'admissió i matrícula en les FP de grau bàsic, mitjà i superior, cursos d'especialització i programes formatius de qualificació bàsica, per al curs 2024-2025.

La presentació de sol·licituds per a FP bàsica, grau mitjà o superior i cursos d'especialització serà del 24 de maig al 3 de juny. En el cas d'FP bàsica de segona oportunitat (grau bàsic dirigit a persones beneficiàries del Pla d'ocupació juvenil), les sol·licituds es realitzaran del 15 al 19 de juliol, i en els programes formatius de qualificació bàsica, del 4 al 10 de juliol. 

Per la seua banda, les llistes provisionals d'admissió es publicaran el 5 de juliol per a FP bàsica, el 9 de juliol per a grau mitjà o superior, el 17 de juliol per a cursos d'especialització i programes formatius de qualificació bàsica i el 23 de juliol per a FP bàsica de segona oportunitat. 

Un estudiante de FP en FeriaValencia

Un estudiant d'FP en Fira València / Francisco Calabuig

Després de la presentació de reclamacions a les llistes provisionals, es publicaran les llistes definitives el 12 de juliol per a FP bàsica, 23 de juliol per a grau mitjà o superior, 25 de juliol per a cursos d'especialització, 26 de juliol per a FP bàsica de segona oportunitat i 24 de juliol per a programes formatius de qualificació bàsica.

Procés de matrícula

A continuació, començarà el procés de matrícula amb les següents dates: 15 al 18 de juliol per a FP bàsica, 24 al 30 de juliol per a grau mitjà o superior (23 al 29 de juliol per a matrícula en línia), del 4 al 9 de setembre per a cursos d'especialització, del 29 al 30 de juliol per a FP bàsica de segona oportunitat i 25 de juliol al 30 de juliol per a programes formatius de qualificació bàsica.

Estudiantes de FP de Química en FeriaValencia.

Estudiants d'FP de Química en Fira València. / Francisco Calabuig

La Direcció General de Formació Professional ha realitzat una sessió formativa a la Inspecció d'Educació i es mantindrà un seguiment de diàleg amb tota la comunitat educativa. A este efecte s'oferiran "orientacions per a l'alumnat i es remetran instruccions als centres docents respecte al procediment d'admissió, que aniran apareixent en el web de la Direcció General i d'Admissió de la Conselleria", explica Conselleria en un comunicat.

Es pot consultar el calendari complet d'admissió i matrícula d'FP en la Comunitat Valenciana per al curs 2024-2025 en l'enllaç de la pàgina web de la Conselleria d'Educació.

Suscríbete para seguir leyendo