L’Alqueria del Basket acull la guinda del triplet femení

El València Basket de Rubén Burgos acomiada la temporada amb un emotiu acte obert a l’afició

Esdeveniment del València Basket femení rebent els fans pel triplet

Esdeveniment del València Basket femení rebent els fans pel triplet / LOYOLA PÉREZ DE VILLEGAS MUÑIZ

Jorge Valero

Millor colofó impossible. El València Basket Femení tanca la millor temporada de la seua història al costat de la seua afició, amb llargues cues en l’Alqueria per a veure de prop les jugadores i fer-se fotos també amb els trofeus de la Lliga, la Copa de la Reina i la Supercopa.

Més de 500 aficionats de totes les edats es van acostar a partir de les 19:30 i durant hora i mitja a un nou acte en el qual va participar la plantilla al complet, en la qual van firmar autògrafs sobre els pòsters de campiones i van fer-se fotos amb tots els seguidors en la pista central de l’Alqueria del Basket. Molts d’estos amb les samarretes commemoratives de l’LF Endesa i d’altres amb la blava de la Copa de la Reina conquistada contra el Casademont Zaragoza.

Fins i tot no van ser pocs els xiquets i xiquetes de la pedrera taronja que es van acostar també just en acabar els entrenaments en l’Alqueria a la busca dels seus autògrafs i fotos amb les jugadores i els trofeus.

Un acte que tanca tres dies de celebracions a la ciutat i que dona el tret d’eixida a les vacacions, amb una pretemporada que començarà a mitjan agost però que s’avançarà per als qui juguen amb la selecció espanyola este estiu, siga en els Jocs Olímpics de París o en competicions internacions de categories inferiors.

Entre elles, Elena Buenavida, Alicia Flórez i Noa Morro, concentrades des de dissabte que ve amb la selecció espanyola sub-20 i, a més, a les ordes de Rubén Burgos i de Roberto Hernández, habituals amb les seleccions cada estiu. La cedida Claudia Contell, per part seua, anirà també a la concentració de la selecció espanyola sub-23.

Suscríbete para seguir leyendo