L'ajuntament intervé en 38 arbres a causa de les tempestes

Set dels exemplars s'han anat a terra i dos han quedat inclinats a causa de les pluges

Bombers actuant sobre un arbre caigut en una imatge d'arxiu

Bombers actuant sobre un arbre caigut en una imatge d'arxiu / Miguel Angel Montesinos

Moisés Domínguez

Moisés Domínguez

L'Ajuntament ha fet 38 intervencions en l'arbratge de la ciutat a conseqüència de les pluges que, en els últims dies, han afectat la ciutat de València. En concret, en la jornada de dilluns es van fer diverses intervencions per a atendre sinistres com ara caiguda d'arbres, despreniment de branques o inclinació d'exemplars. Les actuacions són conseqüència de la tempesta que, dissabte passat, va afectar la ciutat. 

Set arbres caiguts

En concret, la secció tècnica municipal de gestió integral de l'arbratge urbà ha registrat set arbres caiguts, dos exemplars inclinats i 29 despreniments de branques o palmes. Els incidents s'han estés pràcticament per totes les zones de la ciutat. Així, els set arbres caiguts es localitzen en els barris de Benimaclet, la Creu del Grau, Marxalenes, Sant Pau i Benicalap. Els dos arbres inclinats es localitzen a Orriols i Na Rovella, mentres que les branques despreses afecten totes les zones de València. 

Vint de les atencions s'han donat per finalitzades. En sis dels casos, els servicis municipals tenen pendent la recollida de la massa arbòria afectada, mentres que, en la resta de situacions, l'Ajuntament encara treballa per a restablir la normalitat. 

Suscríbete para seguir leyendo