Síguenos en redes sociales:

El consell de xiquets d'Alaquàs es distinguit per la seua defensa dels drets i llibertats constitucionals

Aquest reconeixement s’ha concedit a tots els organismes que forment part de la Xarxa de Consells Locals d’Infància i Adolescència de la Comunitat Valenciana

El consell de xiquets d'Alaquàs es distinguit per la seua defensa dels drets i llibertats constitucionalsA.A.

El Consell de Xiquets i Xiquetes d’Alaquàs ha rebut la Distinció per la Defensa dels Drets i LLibertats Constitucionals 2022 en reconeixement al seu treball. Aquesta distinció s’ha concedit a tots els organismes que formen part de la Xarxa de Consells Locals d’Infància i Adolescència (CLIAS) de la Comunitat Valenciana , de la qual forma part Alaquàs.

El reconeixement va ser recollit el passat 6 de desembre durant la celebració del Dia de la Constitució a Alacant, per Claudia Higón López, membre de l’anterior edició del Consell de Xiquetes i Xiquets d’Alaquàs i representant actual d’Alaquàs en el Consell de la Infància i Adolescència de la Comunitat Valenciana, organisme autonòmic promogut per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.

Reconeixement de la generalitat al consells de xiquet.

Aquest guardó reconeix la contribució al fet que les persones menors d’edat siguen, no sols objecte de protecció, sinó també subjectes de drets i participants actius en les polítiques públiques que més directament els afecten.

El Consell de Xiquets i Xiquetes va nàixer en 2002 amb l’objectiu de dotar els i les més joves del municipi d’un marc per a expressar les seues preocupacions a través de valoracions i propostes per ajudar en la millora d’Alaquàs.

Pulsa para ver más contenido para ti