El trinquet de Pelayo es vestix hui de gala per a una de les cites més importants de tot l'any (11.30). Els aspirants al títol de la Lliga Bankia d'Escala i Corda 2019 ja esperen per a disputar la gran final del diumenge en el trinquet més famós de la ciutat de València en una jornada que la Fundació Pilota Valenciana ha volgut que siga diferent del viscut fins ara en el dia de la clausura de la màxima competició per equips.

Per primera vegada, el públic podrà gaudir d'una pre-partida amb un DJ que amenitzarà amb música el recinte hora i mitja abans de l'enfrontament entre els equips de Pere Roc II i De la Vega; un speaker que calfarà l'ambient; jocs en directe per als afeccionats que vulguen participar; regals i moltes sorpreses més. Tot això començarà a partir de les 10 hores. Per això, des de l'organització s'anima a tots els assistents a arribar abans i gaudir de la pre-final.

A més, este matí eixiran a la venda les últimes entrades per a poder veure en directe qui es proclama campió de la lliga d'escala i corda 2019, si l'equip de Benidorm amb el experimentat Pere Roc II, Santi i Monrabal II, o el d'Almussafes amb De la Vega, Félix i Nacho. El reduït percentatge que es guarden per a vendre en taquilla es podran adquirir a partir de les 9.30 hores.