El Trofeu Diputació de Castelló abaixa hui el teló al trinquet de Vila-real amb la final que enfrontarà a Marc i Jesús contra José Salvador i Nacho, partida que serà retransmesa en directe per À Punt a les 18.00 hores.

Ambdues parelles han resolt els seus compromisos de la fase classificatòria i les semifinals amb autoritat, tant en el marcador com en el seu joc. Es tracta d'equips que han pegat fort i amb criteri, situació que s'espera que es repetisca en la final perquè el trinquet de Vila-real, a més, és molt propici al joc dels quatre protagonistes.

Frontó i raspall

També hui, però en la localitat de Xeresa, es completarà la penúltima jornada de la fase regular del Trofeu Diputació de València de frontó. Genovés II i Alejandro jugaran contra De la Vega i Bueno a les 19.30 hores i amb entrada gratuïta. Les dues parelles lluiten pel lideratge i per classificar-se per a la final.

Els que ja estan en la final, però del Torneig Mancomunitats de raspall, són Ximo i Tonet Iv que ahir van superar a Vercher i Sanchis en la primera semifinal disputada a Piles que es va resoldre pel resultat de 25-20. La partida va ser dauera, intensa i amb els quatre pilotaris jugant a gran nivell.