Primera victòria de Xeraco en la segona fase de la Copa Caixa Popular de raspall

La competició continua esta setmana al trinquet xeraquer i al d'Oliva després de jugar-se diumenge a Bellreguard

Vicent i Lorja formen l'equip de l'Ajuntament de Xeraco a la Copa Caixa Popular de raspall

Vicent i Lorja formen l'equip de l'Ajuntament de Xeraco a la Copa Caixa Popular de raspall / Funpival

Salva Talens Carbó

La Copa Caixa Popular en la modalitat de raspall ha tingut partida este dissabte al trinquet de Bellreguard on l’equip de Xeraco de Vicent i Lorja ha superat al de Castelló amb Marrahí i Raúl per 25-15.

La partida s’ha resolt ràpidament del costat de la parella que s’ha mostrat més regular i solvent durant més temps. El duel ha sigut de domini altern, on l’equip que estava millor en eixe moment sumava amb autoritat.

Vicent i Lorja es situen segons del Grup B amb 3 punts en dos partides disputades en esta segona fase mentre que Marrahí i Raúl són tercers amb 2 punts. Els líders són Ian i Brisca, que en este moment accedirien directament a les semifinals sense necessitat de jugar una eliminatòria, com sí que hauran de fer el segon i el tercer de cada grup.

La competició torna este dilluns al trinquet de Xeraco per a enfrontar a l’equip de la Llosa de Ranes de Montaner i Seve contra el de Barxeta de Moltó i Murcianet.

Per una altra banda, dues victòries en dues partides per a l’equip de Genovés, Badenes i Tonet IV, en la segona fase de la IX Copa Caixa Popular de raspall. Els genovesins han jugat este divendres a casa i han obtingut els dos punts que estaven joc contra el combinat de Barxeta, Moltó i Murcianet. El lluminós del trinquet del Genovés ha acabat amb 25-5 en una partida dominada pels rojos, encara que amb una reacció tímida dels derrotats.

La primera jornada de la Copa 2 Caixa Popular ha obert este divendres. En raspall, Joan i Sergi han vençut a Ramón i Ricardet per 25-20 al trinquet de Piles. 

També este dissabte, en la mateixa modalitat de raspall, la Copa2 ha visitat el trinquet de la Llosa de Ranes on David i Momparler han superat a Boronat i Néstor pel resultat de 25-20.