Olivarte 2023 es presenta més professional i espectacular que mai

La Fira Internacional d'Art es celebra del 2 al 5 de novembre al Centre Polivalent d'Oliva

L'artista valler "Chule" també exposa enguany les seues obres a Olivarte

L'artista valler "Chule" també exposa enguany les seues obres a Olivarte / Levante-EMV

Ana Guerrer

El Centre Polivalent d'Oliva acull esta setmana la VII Fira Internacional d'Art Olivarte, organitzada una vegada més per Vivart (Associació per a la Difusió i Promoció de l'Art i la Cultura) i Olivarte (Fira Internacional de l'Art d'Oliva), amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Oliva, a través de les regidories de Cultura, Música i Biblioteques i Participació Ciutadana.

La Fira d'enguany es presenta més professional i espectacular que mai, amb la presència de les artistes d'honor convidades i autores del cartell de la VII Olivarte, Elena Nazare i Mihaela Nazarie, que oferiran una exposició fotogràfica amb imatges inèdites. Com a artistes plàstics especials convidats estaran Vicent Aunión, Llorenç Escrivà i Ángeles Portaña.

Seguint amb el seu objectiu de la promoció de l'art i la cultura, Olivarte exposarà enguany obres de pintura i escultura però també de fotografia, ceràmica o 'body painting'.

Altres autors i artistes presents a l'edició d'enguany seran Arturo Torró, Ausiàs Fuster, Jesús Martín-Lorente "Chule", Lidia Carrió, Isabel Navarro, Elena Paris. Espai n°10 (Centre d'art, cultura, oci i idiomes), Klara Rubio, Angela Town, Ann Sharples, Manolo Zambrano, Michèle Lamy, Denise Lisette (Aerts), Studi Frida (Galeria d'Art), Cercle Artístic Regne de Valencia, i Samuel Moras.

La inauguració oficial de la VII Fira Internacional d'Art Olivarte tindrà lloc este divendres, 3 de novembre, a les 20 hores, on està prevista l'actuació de l'artista italiana Martina Ghin, que inclourà una sessió de maquillatge corporal.