Ròtova acull diumenge la 8a edició del Trail Senders de la Vall del Vernissa

Es tracta de la 4a prova del campionat de la FEMECV, i està organitzada pel Centre Excursionista de Ròtova amb la col·laboració de l’Ajuntament 

Una imatge del trail de Ròtova de l'any passat

Una imatge del trail de Ròtova de l'any passat / Levante-EMV

Salva Talens Carbó

Aquest diumenge 24 de març se celebra a Ròtova la 4a prova del campionat de lliga de la Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV) i la 8a edició del Trail Senders de la Vall del Vernissa, organitzades pel Centre Excursionista de Ròtova, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ròtova. 

La prova es disputarà amb els següents horaris: la categoria absoluta, els participants de la qual la iniciaran a les 09.00h; i cadets, juvenils i júniors, la «promo» infantils i l’Oen (no federats), a les 09.10h.

Les característiques de la prova són les següents:- Absoluta FEMECV: 18,5 km amb 950 m de desnivell; -Júnior/Juvenil/cadet: 12,5 km i 650 m de desnivell; Infantil: 9 km i 400 m de desnivell i Open (No federats): 15 km i 950 m de desnivell.

El recorregut urbà serà el següent: l’eixida i meta serà al carrer Comtes de Ròtova. El recorregut de l’Absoluta es durà a terme pel carrer Ave Maria i per l’Avd. del Camí Reial, al polígon industrial. El recorregut escolar i l’Open es realitzarà pel carrer Major i pel carrer Ausiàs March, Pintor Sorolla i el camí de les Planes.

Es pot trobar tota la informació a: https://www.mychip.es/e/4-prueba-de-liga-trail-rotova-femecv-24